Tuesday, November 30, 2010

nuff NANGES!

nuffNANGES!!

oleh kerana sudah menunggu lebih dari sejam untuk l0ad saya mengambil keputusan nak sent guna email jer...jadi x tahu lah macam mana rupa benda nie nanti.. t0l0nglah..citer sikit pasal 0tai2ku yang dih0rmati citer la sikit pasal nuffnang nie..nak nanges jadinyer bila masih rm 0.00 taw!! baru pasang hajat nak bayar bil elektrik..(tapi rm 0.00 lagi...berangan jer laa)...da daftar...tapi apasal x jadi ape2 p0n...saya da p0st entry baru tapi dya cakap x der..0tai2 nuffnang ada lawat tapi kata x der..ke di0rang x update lagi?? gliteri punya hal pulak..macam mana 2?? daripada dok bukak benda nie x dapat apa2 baik dapat s0mething..baru berbal0i..acc kat churp2 p0n ada tapi still rm 0.00..haiya!! baru ingat nak berbakti kat umah tadi...s0,sifu2 dan taik02 nuffnang dan churp2...b0leh t0l0ng bantu?? saya budak baru...heheh..terima kasey ( muka berk0bar2 tapi br0adband sl0w pulak dah) *naseb badan la~~)



Malas Nak Komen Like Jer

2 comments:

  1. I bukan otai tapi..erm..maybe u punye link url blog tu tak same kot ngan yang u kasi kat nuffnang..kot la..

    ReplyDelete
  2. bile dah pasang nuff??..tapi awal2 ni mmg slow...sya pon bru dpt sikit je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...