Tuesday, November 30, 2010

seSAL kesaL MENYEsal ~

apa aku merepek ni?? haaa.. sebenarnya ada pr0blem ngan br0adband nie..s0 aku menyeru kepada sifu2 ku~~ sapa yang p0wer dan tinggi ilmu..t0l0ng la buat br0adband saya laju cam l0tus f1 tu..ni da berjambang tunggu d0k l0ad lagi...nak j0in c0ntest p0n terbantut!! ni antar guna mail jer...tapi tak pr0 la pulak nak edit2 guna email ni...ad0hai saket ati,limpa dan pancreas memikirkan benda ni... s0...sapa ada tips...?? share la bersama yer..k0ngsi ilmu dapat pahala taw!! hihi...0k..terima kasey..

selamat berjuang ( huh? )

Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...