Saturday, December 4, 2010

Baca Buku ke Baca Bl0g??

Hmmm.. Sejak munculnyer tekn0l0gi nie kita dah x payah baca buku kan?... Maksud akuh yerr la... Kalau dulu mana ley click2 cari kat Internet.. Kena gak kuar jalan cari buku kalau nak inf0 2... Sejak makcik2 n pakcik2 reti bukak bl0g sume ni, aku teng0k buku2 ,surat kabar, peta jalan suma dah tak laku... Cian 0rang yang  berniaga buku nieyh... Tapi aku heran... Kenape kalau...

  • Baca buku b0ring, ngant0k...Baca bl0g b0ring (cam aku nyer) x ngant0k p0onnn..
  • Baca buku selak skit da lenguh (ngada2 toi )...Baca bl0g click2 x kesah po0nn...
  • Citer kat buku lawak x gelak...Citer kat bl0g x lawak gelak po00nn..
  • Harga buku mahal kesah... Harga letrik kena bayar bab d0k baca bl0g mahal x kesah po00n..
  • Baca buku sampai k0l 3 pagi ungkit... Baca bl0g k0i 3 x ungkit po00nn..
  • Tulis sikit kat buku ,penat...Wat p0st kat bl0g x penat p00nnn
  • Baca buku ley rabun.. Teng0k skrin lappy berjam-jam x der pape p0n...

Kenape yekk?? Rasa cam 2 tak...Ke aku yang sawan sebab da k0l 3 nie....Alaa,ramai agi x tid0...Malas ah nak latak pic kali nie...Nak g m00nbl0cking... Ape aku meraban nieyh..0k yer...Bye, TERIMA KASEY yer~~Selamat pagi (terima kasey pampers...dalam ati...huhuhu)
Malas Nak Komen Like Jer

2 comments:

  1. hehhehe....baca buku kena, baca blog pun harus....hehhe

    ReplyDelete
  2. >>_____<<


    baca buku x der gerak2 wlpun stry sal adegan panas
    baca belog, ada jer ... ehkekkekekeke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...