Sunday, December 12, 2010

D0kt0 ke B0m0h?

Salam n selamat tengah malam!! Da makan belum?? ( Tak habis2 makan!! ) Hehehe... Nak tanya hampa nieyh!! Muka exicited gila nak mati ni...hahahahh.. Hampa percaya tak b0m0h...Sapa percaya b0m0h angkat ketiak!!? D0kt0r cana lak?? Kalau diberi pilihan..hampa nak anak hampa kerja b0m0h ke d0kt0r??  Apa beza depa 2 nie??
  •  D0kt0r kena pakai smart2 pakai c0at, b0m0h serebeh serabai jer.. Lagi c00l! 0rang mai umah depa pakai kain pelikat n baju pag0da jer... Tak kesah p0n... 
  •  D0kt0r bayar mahal2... Kuaq air liur gerak 0t0t nak bercakap seminit p0n da kena cas... B0m0h cakap sembur2 kuar air liur bergelen -gelen tak kesah p0n....Bayar ikut ikhlas jer...
  • D0kt0r kena cucuk2, 0perati0n...paling k0man kalau dah sampai ajal...ki00k jer... B0m0h tak....paling k0man kena r0g0l...Kesah ker?
  • D0kt0r kena tembak mati law 0rang tak puas hati...B0m0h tak kena p0n... Paling k0man kena santet atau santau jer... Tak kesah p0n...
  • D0kt0r hari2 nampak nurse sepesen jer... B0m0h hari2 nampak '' unsur menyeramkan tak b0leh dimasukkan di bl0g saya..terima kaseh'' macam2 pesen.. Tak kesah p0n...
S0 sekarang macam mana?? Sapa v0te b0m0h angkat ketiak!! Sapa v0te d0kt0r ketiak 0rang sebelah!! Dah tak payah v0te 2 2... susah nak angkat ketiak... Senang v0te aku jer... Click n0mb0r 54 yer!! hahaha... (  alang2 kan...apa salah nya!! ) huhuhu.. Apa2 p0n.. Terima kasey kerana membaca yer...

p/s: aku ingat nak letak gambar..search kat mr g00gle then kuar gambar pelik dah tak jadi..hheheheh
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...