Monday, December 13, 2010

Kempen Bl0g Pilihan Malaysia Bersama Ben Ashaari


 Assalamualaikum n selamat pagi...Huh!! Akhirnya,dari pukul 11.49 tadi d0k l0ad page nie taw... Bukak kat dashb0ard tadi ternampak p0st taik0 ben kiter nie... Macam ada kena mengena ngan aku jer ( terdetik kat hati.. huhu ) Tu yang excited nak j0in walaup0n lambat gila l0ad nieyh!! 0k.. Nie 1st time aku j0in segment taik0 ben nieyh...Straight 2 the p0int yerr...
  • Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?
  1. Sebab aku teringin nak j0in... Maklumlah baru wat bl0g semangat waja lagi...
  2. Sebab aku suka kawan ngan 0rang lain...Mesti ramai yang j0in, s0 kita dapat cari kawan baru...
  3. Sebab aku suka share cerita ( walaupun merepek ) ngan 0rang n aku suka bila 0rang share cerita dengan aku..
  4. Sebab bl0g taik02 kita ( bukan nak b0dek atau ape tapi memang semangat bila teng0k bl0g depa ).. Taik0 ben, taik0 marcell0's family n taik0 fatin...
  •  Kenapa anda rasa anda layak diundi ?
  1.  Sebab aku dah buat bl0g nie bersungguh- sungguh... Habis masa depan lappy bikin bl0g sampai lupa nak teng0kkan lembu, itik kat fesbuk...
  2. Sebab...kitakan kawan....hahah... Undilah n0 54 yer!!
  3. Sebab aku serius minat bidang ICT nieyh... Tak kira apa jenis p0n...
  4. Sebab aku se0rang penghibur!! ( tetiba jer kan? ) hehehe...
  • Ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda 
  1. Sebenarnya bl0g nie muncul waktu aku kecewa ramai cikgu suruh aku tukar sek0lah sebab masalah kesihatan.. Sebak n sedih gila... Time 2 la muncul bl0g aku & Kenangan nie.. As a gift t0 all my friends n being very g00d human beings t0 me f0r all these years... Thanks guys...Hanya Tuhan dapat membalasnya!!
  2. Muncul pada September... Bulan di mana sebulan aku rehat kat rumah.. Tak tau nak buat apa, s0 aku try la masuk dunia bl0g nie.. Bulan nie juga bulan aku dan 2/3 k0nc0 baikku lahir...

D0ne..Huhu.. Terima kasey pada pembaca.. S0ri kali nie r0jak sikit... Aku harap hampa suma akan mengundi lah yer... 54 taw..54.. Ingat 54..!! Hahahah.. Pilihan di tangan anda.. Bl0g macam buku... Cuma tak payah bayar jer.. Anda yang tentukan bahan macam mana yang anda suka baca.... Tiada paksaan.. Sekian, terima kasey!! 54!! hahahhahahahah
Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...