Monday, January 31, 2011

Ariel Si P0rnstar!!

Assalamualaikum~~ Gee~ Dah nak tid0 ker?? Tajuk gila ganas.. 18 sx ( aku p0n tak cukup umur daa..  ) Kenal ak??  Nazril Irham a.k.a Ariel. Feymes d0h!! Tak kenal b0ley g00gle cari gambar dia yer... Masuk p0n penjara dia nie.. Akhirnya.. 2 la nak buat pr0jek nak tayang- tayang.. Senyap- senyap cukup ar.. Ish3 apa nak jadi laa..

Aku minat gila k0t kat dia dulu.. Suara sedap bukan main... Dengar b0ley cair laa.. Tetiba buat lawak apa tah mamat tu.. Dah tak pepasal kena penjara.. Tah dalam penjara tu dia wat lawak ngan penjaga penjara pulak sat gi.. Tak p0n ubah haluan minat kaum sejenis pulak..Parah! Ish! Semua lelaki yang aku minat tak berjenis ka?? Cian aku kan.. Kan??

M0NYET!..MENYESAI AKU MINAT ANG TAWU! BUANG KARAN JERR!

Si Ariel tu kalau tak wat vide0 p0n dah laku rasanya.. Dah feymes apa... Ish3.. 0rang dewasa.. Pelik -pelik.. Jadi kanak- kanak 0k jer.. Kan?? Hahaha.. Tak per la.... Ariel!! Menyesal aku minat ang.. Taik ayam basi betui... Terima kasey yerr~
p/s: Lelaki....Memang..!
Malas Nak Komen Like Jer

Saturday, January 29, 2011

Kereta Id0man K0lbus...

Assalamualaikum!! Pe kabaw?? Aku cam biasa ah.. Semenjak 2 menjak nie kekeringan idea..Nie entri nak cepat nie.. Ada 0wang belanja chicken ch0p..Dah ttak tahan...0k2.. K0rang ada kereta idaman ak?? Mesti ada kan?? Agak2 ada tak rupa kereta idaman k0rang macam nie?? Kalau ada.. Erk.. Anda mungkin..mmm...

Pencinta kehijauan bumi... Berminat??

Sapa ada resdung ka hingus meleleh setiap masa ka... B0ley ah..

Incik p0lis?? c00l apa..

Nie kalau nak rem0ve make up b0ley gak nie...

Guru b0ley tempah kerete nie.. Senang nak tulis n0ta..

Punk?? Nie baru betul ada jiwa punk..

Aku rasa macam nak la 1... Hmmm...

 Amacam?? Kena ngan taste k0rang?? Hmmmm...... k.. Cya... Tengs ya...
Malas Nak Komen Like Jer

Tuesday, January 25, 2011

Kretip Bet0i...

Assalamualaikum.. Wat per tuh?? Kalau aku ngah d0k melantak laksa, kalau mak n nenek aku ngah layan Tanyalah Ustaz nie... Hahahaha.. Nak cerita pasai pa?? Hari nie cukupla aku share pasal fesbuk.. Fesbuk lagih?? Yer la.. Dah aku gila fesbuk layan jer la kan!! Kan sekarang dah b0leh tukar pr0fil kita jadik cam baru.. Cana nak cakap ah?? Fesbuker tegar taw la k0t.. Jadi ada la beberapa 0rang yang kretip dan sabar wat fesbuk depa cam ph0t0 album gitu... Paham tak?? Bagi yang garuk- garuk kepala lutut 2 meh aku tunjuk...

Mata menawan k0t~

Sh00t bang!!

Aku paling suka yang nie...


Style ak?? Ada kelas tak?? Hahaha.. Aku dah taw benda nie lama.. Tapi d0k try buat x jadi- jadik!! Kena besabaw gegila k0t.. Caner nak wat?? Ada ka yang berminat?? Ke k0rang dah buat aku ja d0k kep0h menda lap0k nie s0rang- s0rang?? Hahahaha... Nie nak sambung mengg0dek lagi la nie.. Mak aku pun kagum dengan daya tahan 0t0t mata aku melangut depan k0mputer nie dari petang tadi.. Hahaha.. Tak per la yer... Sekian.. N terima kasey!!!
Malas Nak Komen Like Jer

Sunday, January 23, 2011

Ada Apa Dengan Facebo0k??

Assalamualaikum dan selamat hampir nak senja semua... Faceb00k!! Sapa ada faceb00k?? Aku percaya.. Semua yang ada bl0g nie mesti ada faceb00k betul ak?? Rajin add la aku..hahaha.. Tahun lepas ramai gegiler la yang terminat dan terbuat dan terketagih faceb00k nie... Tapi... Kalau ada apps macam nie kat faceb00k macam mana??

Sebelum usha pr0fil ex anda muncul menda nie...
Sebelum appr0ve b0ss anda muncul menda nie...




Apa anda rasa.. Kalau anda setuju.. J0m kita cadangkan kat si pencipta Faceb00k nie... Nak tak?? Layan jugak apa!! Hehehe... Bye... Terima kasey~

p/s: gamb0 dari facebookcraze.com
Malas Nak Komen Like Jer

Saturday, January 22, 2011

Pabila S0nata Musim Salji..............

Assalamulaikum... Selamat petang.. Kabare?? Lepas g0dek- g0dek fesbuk tadi aku jumpa benda nie... S0 apa pendapat k0rang... Usha- usha la... Hehehehe...






Amacam...Ternganga tak... Sekarang nie salah siapa?? Salah 0rang yang buat ker? Salah 0rang yang upl0ad ker? Salah aku yang berk0ngsi... Hah!! Dasyat tuh... Keganasan mental tahap beku.. Kretip jugak 0rang yang buat nie yer... Agak - agak apala yang di0rang pikir waktu buat nie... Isk3.... Lastly... Tengkiu 4 the readers.. Chow~

Malas Nak Komen Like Jer

Friday, January 21, 2011

Kuciwa Lagik!!!

Assalamualaikum.. Y0 Y0 cek0d0k suma.. Apa Kab0r 0rang kamp0ng, lama sudah tak berjumpa... Aiceh, terhappy pulak.. Nie cakap tadi kuciwa.. Hah! Memang kuciwa! Sebab apa.... Apa lagi?? Zaquan Adha tu la.. G kawin ngan Ayu Raudhah buat apa?? Nada jeles habes la nie... Mana tak nya.. Aku minat dia dari memula lagi dia muncul dalam arena b0la sepa nie... sejak dia main untuk sayap kiri lagi... Dah 5 tahun k0t!! ARGHHHHH!! Sambil baling bantal busuk nama zaquan adha aku kat dinding sambil memegang gunting...

 Bape ramai dah dia tukar makwe sepanjang aku minat dia 5 tahun nie... Nie bila dah selamat dikawenkan pukui 3.30 tadi kat Al0r Setaq...Kita teng0k nak tukar lagi tak?? Ketawa nada jahat bergema disini... Bukan ada kena mengena ngan aku p0n... S0 tak yah la amik kisah... Muka p0n terserlah keplayb0yaan mamat tuh.. Hahahaha... Jeles lah nie.. Bukan aku tak puas hati apa p0n... Kita d0a la m0ga kasan0va kita nie berkekalan... Nanti makcik tua bini tu mengamuks pulak...

 0ps....Kalau ada yang menyampah baca entri aku nie mintak maap yer..Biasa la bl0g aku.. Bukan bl0g bapak kau.. Menyampah tekan butang X kat ujung tu.. S0ri la.. Agak ganas di sini.. Hahaha.. Pada pembaca.. terima kaesy saya ucapkan.. Nak pergi makan murtabak nie,,,, n nak g0nd0lkan bantal busuk tu... Gunting bersinar- sinar nie... HAHAHAHA..bye
Malas Nak Komen Like Jer

Wednesday, January 12, 2011

Aduh!!

Aduhhhh!!! Sakit?? Ya!! Sakit lutut? Tak.. Sakit jantung? Tak.. Sakit buah pinggang?? Ya.. Hahaha.. Tak sakit b0c0r jer... Tapi sekarang bukan sakit tu... Sekarang Sakit hati!! Sakit sanubari.. Sakit jiwa raga, bakul, besen suma ada la.. ( lebih- lebih jer nie.. ) Huwaaaaaaaaaaaaaaaa..... Sakit w0ooo... Sakit jel0us teng0k makwe Khairul Fahmie Che Mat kita yang cun melecun 2... Kenal ak sape?? Yang tak kenal meh aku t0l0ng kenalkan.. Sis Elia nama dia. Klik ah kalau nak singgah kat bl0g dia.. Aku baru jumpa tadi jer ( agak lambat disini )..

 Aicehh... Baru jer nak minat incik g0lkeeper nieh.. Teng0k- teng0k da ada makwe... Hahahaha.. ( agak fanatik di sini.. ) Dulu aku minat dia tu... Alaaa.. Dia tu.. Yang nak kawen 20 hari bulan nie tu.. Alaaa.. Kembar tu la... ha! Betul dah yang k0rang pikir tu.. Saja tak mau sebut nama.. Kecewa.. Hahaha..
 
 Walaupun demam b0la dah reda tapi aku nak gak buat entri nie.. Tak pe.. yang baca tu terima kasey sebab aku dah nak masuk maktab balik dah... SPM!! Arghhhhh!! Kena f0kus lebih.. S0 lepas nie bl0g aku nie aku update bila aku free jer la yer..  Kalau da bersawang berkulat tu harap b0leh faham... Dan untuk f0ll0wers yang membaca atau yang membaca tak f0ll0w yang dah lepas alam SPM.. Harap b0leh d0akan saya di sini agar terang hati dan tabah untuk menghadapi SPM nie ( macam nie pun ada ka?? ) Hahahaha...
 
 Dan untuk g0lkeper sepet yang hensem lagi handal dan teman seperjuangan adik kembar yang kebal lagi manch0 amat tu... Tak per la... Saya dah tak minat anda~ Hahahaha... Nak minat Muslim Ahmad lak.. Jap Muslim Ahmad dah ada makwe belum?? ( Hahaha.. ) Sure dah ada!! Tak mau jugak lah nak minat Sir Rajag0bal terus!! Kunalan ker?! 0K gak kan?? Hehehe

 Naseb baik jugak la aku jumpa bl0g makwe incik g0lkeper nie... Kalau tak... Mesti aku tak patah hati n sambung buat tugasan English nie... Sem0ga berbahagia selalu!

 Tengs f0r reading!! Hidup Muslim Ahmad!! Ehh?? Hidup Rajag0bal!! Hahahahahah
Malas Nak Komen Like Jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...