Tuesday, March 29, 2011

J0m Masuk C0ntest!!

Assalamualaikum dan selamat petang semua.. Lama tak update.. Sibuk ( mana taknya exam dapat result dakwat kale -kale!! Haha... Hmmm.. Nie nak update cepat- cepat sebelum pegi kawad lak nie...

Sapa pelajar IPTA 0r bebudak sek0lah menengah nak masuk pertandingan sempena Hari Pengguna? Hadiah dia best -best o00.. Ada pertandingan f0t0grafi, esei, dan yang paling sy0kkk pertandingan bl0g!!!! J0m sapa nak masuk?
Ada berani??

p/s: warga emas ke berlian ker yang kebih umur tu mintak maaf yer..Laluan untuk Kaum Muda ( sila refer buku teks sejarah m/s.... bla..bla..bla.. TQ 4 reading!! sila pergi laman www.mypengguna.com untuk inf0 lanjut!!

p/s/s: TQ nuffnang bagi Be!! Lagi semangat aq nak update!!
Malas Nak Komen Like Jer

Thursday, March 10, 2011

Puspa la pulak!!

Pernah dengar tak lagu puspa.. Ala ST12 tu.. Dah malas aku nak citer panjang- panjang.. Sapa tak pernah dengar meh umah aku dengar nenek aku kar0ke.. Ay0h...

kau gadisku yang cantik,
coba lihat aku disini,
disini ada aku yang cinta padamu..
kau gadisku yang manis,
coba lihat aku disini,
disini ada aku yang sayang padamu...
walau kutahu bahwa dirimu,
sudah ada yang punya,
namun kan kutunggu sampai kau mau,

Wo00..wo00..dah la tuh...
Bukan ST12 taja aku p0n!! hha.. Nak lirik penuh search kat g00gle.. nak dengar lagu.. pegi 4 shared 0k?? bye2.. tq 4 reading!!

 p/s: pic dari g00gle..xder kena mengena antara idup dan mati...maaf jika kurang senang..
 p/s/s; tq nuff bg BE.. rajin bagila lagi..hhu (-_*)
Malas Nak Komen Like Jer

Monday, March 7, 2011

GIVEAWAY 3 SPONSOR


Assalamualaikum!! Seteh meng0dek ke sana ke mari terjumpalah giveaway yg best nie. Teng0k- teng0k hadiah dia...cekelat d0h.. Alamak!! Bab cekelat ni memang kena terkam d0h.. Syarat dia law nak usya j0m g bel0g abang pandai nie, eqbalzack. Gi ah cekidaut teng0k.. Arap dapat kat aku la cekelat tuh... B0ley tak abang eqbalzack?? Hehehe... Kat sini aku nak tag.. Hmm. Tak payah la, nanti dia yang dapat cekelat tuh!! Alaa, tak per la, tag jugak la.. tag peminat muslim ahmad n0 2 (n0 1 aq..) hhu kak ayien a.k.a petir nie..
0kla..tq 4 reading..

 p/s: cekelat dpt nenghilangkan stress.. skang saya stress abg eqbalzack.. hhu=) bye!!
Malas Nak Komen Like Jer

Saturday, March 5, 2011

Kalau Berpacaran!!

 Assalamualaikum!! J0m kar0ke j0m!! 1, 2,3 g0!! Release tensen nak exam minggu depan nieyh.. Nyanyi kuat- kuat yer..

 B0leh pandang- pandang!

 Jangan pegang- pegang..

 Duduk renggang- renggang..
Bertambah sayang..
 Biar malu- malu..

Biar segan- segan..

 Kerna malu itu, perisai.. orang beriman!
 p/s: x paham lagi?? ish3...haha..bye..,tq 4 reading!!
Malas Nak Komen Like Jer

Thursday, March 3, 2011

Alamak!! Tak sempat make up laa!!

  Assalamualaikum.. hahahahahahahaha.. Gelak gumbira + pingsan seketika bila bukak fesbuk!! Memula aku dok kaluit buat projek menebalkan wallet dalam komputer nie.. Tetiber jadi buntu n fedap sebab lagu tak best ( macam tak kena ja alasan tu) hahaha.. Then aku pun bukak la fesbuk.. Alamak haiii!! Tengok kat wall Kami Sokong Mohd Muslim Ahmad..admin yang aku kate cool habis tu promote belog buruk aku nie daa.. Adoi.. Kalau aku taw dia tak busy, aku tak der la p0m0t ucapan trimas aku sebab balas suma comment2 aku.. Nie aku nak bertrimas skali lagi sebab sudi melawat belog buruk ini.. Tq yeah!!

p/s: Kalau admin jumpa kat luar tegurlah yer.. saya tak kenal admin.. HEhehehe.. tq 4 reading.. bye! like muslim ahmad sanad2!! aiceh.. gedik gila!! Hahaha..bye!! tata~

rooney,muslim,aidil.. mana 1 pilihan hati..hahaha
 p/s/s: i kn0w laa....hahaha..ey. maksud aku x sempat make up belog ok?! hahahah
Malas Nak Komen Like Jer

Wednesday, March 2, 2011

Fans Club Paling Chill!!

Assalaualaikum!! Ap0 kab0 eh jangg?? Haaa.. Lama sangat aku tak hupdate bl0g nie.. Nak menaip p0n sl0w cam siput sengdut dah nie... Kesibukan SPM melanda!! Sijil Penentu Masa Depan 2!!
 Aiyark!! Sebelum aku meranban dengan lebih parah, k0rang ada masuk fan club sesape ak/? Artis keh, bl0gger ker, apa ker.. Selalunya dalam fesbuk yang kita d0k like- like tuh... Haaaa.... Nie pasal benda tu la nie.. Kenal Muslim Ahmad ak?? Dah banyak k0t aku d0k bercerita pasal dia kat bl0g nie.. Haahahaha.. Dan.. Yang paling aku suka sebab fan club dia  dikawal dengan se0rang 'an0nym0us' yang amat chill.. S0... Aku nak kasi adiah!! Aku ada tag kat dia menda nie tapi tak taw dapat ke x... hehehe..nie untuk admin..

 Hehehe..sajew..Time rajin buat.. Sebab aku suka menempek kat page nie ialah... suma k0men dilayan!! Tak der la kita rasa cam kurang dihargai kan?? So.. Sapa x like lagi page nie... Ayuh!! Like!! MUSLIM AHMAD .H0yyeh!! TQ 4 reading yeah!


Malas Nak Komen Like Jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...