Thursday, March 3, 2011

Alamak!! Tak sempat make up laa!!

  Assalamualaikum.. hahahahahahahaha.. Gelak gumbira + pingsan seketika bila bukak fesbuk!! Memula aku dok kaluit buat projek menebalkan wallet dalam komputer nie.. Tetiber jadi buntu n fedap sebab lagu tak best ( macam tak kena ja alasan tu) hahaha.. Then aku pun bukak la fesbuk.. Alamak haiii!! Tengok kat wall Kami Sokong Mohd Muslim Ahmad..admin yang aku kate cool habis tu promote belog buruk aku nie daa.. Adoi.. Kalau aku taw dia tak busy, aku tak der la p0m0t ucapan trimas aku sebab balas suma comment2 aku.. Nie aku nak bertrimas skali lagi sebab sudi melawat belog buruk ini.. Tq yeah!!

p/s: Kalau admin jumpa kat luar tegurlah yer.. saya tak kenal admin.. HEhehehe.. tq 4 reading.. bye! like muslim ahmad sanad2!! aiceh.. gedik gila!! Hahaha..bye!! tata~

rooney,muslim,aidil.. mana 1 pilihan hati..hahaha
 p/s/s: i kn0w laa....hahaha..ey. maksud aku x sempat make up belog ok?! hahahah
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...