Wednesday, March 2, 2011

Fans Club Paling Chill!!

Assalaualaikum!! Ap0 kab0 eh jangg?? Haaa.. Lama sangat aku tak hupdate bl0g nie.. Nak menaip p0n sl0w cam siput sengdut dah nie... Kesibukan SPM melanda!! Sijil Penentu Masa Depan 2!!
 Aiyark!! Sebelum aku meranban dengan lebih parah, k0rang ada masuk fan club sesape ak/? Artis keh, bl0gger ker, apa ker.. Selalunya dalam fesbuk yang kita d0k like- like tuh... Haaaa.... Nie pasal benda tu la nie.. Kenal Muslim Ahmad ak?? Dah banyak k0t aku d0k bercerita pasal dia kat bl0g nie.. Haahahaha.. Dan.. Yang paling aku suka sebab fan club dia  dikawal dengan se0rang 'an0nym0us' yang amat chill.. S0... Aku nak kasi adiah!! Aku ada tag kat dia menda nie tapi tak taw dapat ke x... hehehe..nie untuk admin..

 Hehehe..sajew..Time rajin buat.. Sebab aku suka menempek kat page nie ialah... suma k0men dilayan!! Tak der la kita rasa cam kurang dihargai kan?? So.. Sapa x like lagi page nie... Ayuh!! Like!! MUSLIM AHMAD .H0yyeh!! TQ 4 reading yeah!


Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...