Monday, March 7, 2011

GIVEAWAY 3 SPONSOR


Assalamualaikum!! Seteh meng0dek ke sana ke mari terjumpalah giveaway yg best nie. Teng0k- teng0k hadiah dia...cekelat d0h.. Alamak!! Bab cekelat ni memang kena terkam d0h.. Syarat dia law nak usya j0m g bel0g abang pandai nie, eqbalzack. Gi ah cekidaut teng0k.. Arap dapat kat aku la cekelat tuh... B0ley tak abang eqbalzack?? Hehehe... Kat sini aku nak tag.. Hmm. Tak payah la, nanti dia yang dapat cekelat tuh!! Alaa, tak per la, tag jugak la.. tag peminat muslim ahmad n0 2 (n0 1 aq..) hhu kak ayien a.k.a petir nie..
0kla..tq 4 reading..

 p/s: cekelat dpt nenghilangkan stress.. skang saya stress abg eqbalzack.. hhu=) bye!!
Malas Nak Komen Like Jer

2 comments:

  1. gud luck tok contest ni , sye pon join jgk smbil nak tmbh kengkwn , :)

    ReplyDelete
  2. haha...no 2 ke??...akak pun nak no 1 gak...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...