Friday, April 1, 2011

Awek Spy Yang Meletup!!!

Assalamualaikum!! Kenal ak Margeretha Geertruida Zelle Atau Mata Hari mie? Yang pasti dia tak jual karipap tepi jalan sebab dia nie spy bagi pasukan penenbak masa perang dunia pertama w00.. Pada masa yang sama, dia gak buat part- time j0b,macam panari eks0tik dan pelacur kelas atasan.. Fuhh! Kelas gitu ma incik!


Perghhh! Memang cun tak hingat ah minah nie.. Sebab dia terer buat p0se berani mati, jap jer dia feymes. Jadi, dia guna la peluang nie dalam sesi spying nyer.. Sukati abah dia jer seberang sempadan antarabangsa.. Maklumlah.. Ramai pelanggan..


Tapi sepandai- pandai Mata Hari manari, akhirnya sh0wd0wn kalah jua! ( heh? ) Sebab dia terb0c0r k0d rahsia Jerman dan akhirnya dikesan.. Isk3.. Kant0i dan apa lagi.. Dia dikenakan hukuman tembak 0leh 12 pasukan penembak lepas dia senyum dan bagi FLAYING KISS kat penont0n.. Fuhh! Kelas betul kau mati!! Sampai hari nie, Mata Hari still dikenang sebagai simb0l pengg0da dan pengkhianatan..


p/s: 0k.. Sapa nak jadi spy?? terima kasih baca yer!! Gambar aku google, nak taw inf0 lebih lanjut sila g00gle juga..hha
Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...