Saturday, April 2, 2011

Preview Sony Ericsson x10 Mini

Assalamualaikum dan selamat malam semua.. Ish kali nak buat previe henp0n yang k0n0nnya wajib dimiliki pada tahun nie.. K0n0n la.. Bila dah beli, huh!!! Menyesal aku terhegeh- hegeh b0dek ayah aku sebab nak beli henp0n nie.. Tapi nie pendapat aku je la.. Ikut 0rang la betul tak...


KEBURUKAN:

1. Tak der z00m untuk kamera

2. Tak b0leh 3g.

3. Agak lembab bila selalu dit0uch- t0uch..

4. Wallpaper x b0leh bubuh sebijik besaq,kena cr0p bagi kecik.

5. Tak b0leh BLUET00TH!!! hampas betul! Nak bleut00th kena d0wnl0ad aps lain..

6. Game cuma ada 1, ak banyak kena d0wnl0ad..

7. Pening nak setup waktu mula- mula beli, sebab banyak s0ngeh ngat.

8. Cepat habis betri.

KEBAIKAN..

1. B0leh t0uch dan guna qwerty. So lambat r0sak. ( aku nak cepat r0sak b0leh beli yg lain..hehe)

2. Ada Ne0reader untuk baca bar c0de.. s0 kalau k0rang pi sh0pping takut tak cukup duit b0leh scan dulu )

3. Ada R0adsyns, Map n Wisepil0t untuk peta kalau sesat ( tapi tak b0leh guna kalau x der wireless )

4. Ada Market, Gmail, G00gle Talk..

5. Ada LED light yang akan menyala bila ada mesej masuk.

Tapi kesimpulan andr0id nie, dia cuma b0leh jadi amat c00l bila ada wireless, kalau tak der wireless, huh! Memang apa p0 tak b0leh buat sebab nak main game cuma ada 1 nak dengar lagu cepat habis betri.. Tapi kalau k0rang suka, terserahlah.. Aku tak~ S0rry S0ny Ericss0n!!
Tegkiu 4 reading!!
Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

  1. entah x tahu mende ap lah..hu2.Netbook je la..lalala

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...