Sunday, July 31, 2011

Cik Cempaka Sari = I Want It!

 Assalamualaikum! Berkenaan dengan tajuk.. Ini mengenai banner yang ditawarkan sebagai hadiah. Tak jemput. Aku nak masuk jugak. Jumpa waktu blogwalking tadi. Aku nak ok. Baru je dalam medulla oblagata pikir nak buat. Tapi macam biasa sebab saya memang terlalu kretip, tak pernah menjadi.. Kena cerita pasal blog Chempaka Sari yeh? Saya baru jumpa blog feymes anda hari nie.. Macam mana eh?

 Ok. Blog dia kale pepel. Ada 888 follower. Aku ke 889 agaknya. Tulis entri dulu baru follow. Cerita agak best.. Aku baca 10 posing paling hot. Memang hot.. Bhaha.. Agak kiut di situ.  Boleh iklan free dengan tempoh masa 24 jam. Minat buat header n banner yang mana memang aku tak minat. Lagi? Tak tahu la.. Bcalah.. nie -nie.. Best o00. Untung untung dapat la an.. Dah la hari nie tarikh last. Baru jumpak pulak tu.. Tak sempat nak menyiasat la Cik Chempaka Sari... Sorry, Terima kasih..

 Dia suruh letak gambar sekali. Lepas aku godek- godek, gambar nie yang aku berminat. Kenapa? Mungkin esok puasa.. Sekian
Malas Nak Komen Like Jer

Sorry Seems To Be..

 Assalamualaikum! Update entri jugak pagi pun.. Tengok anda online aku pun nak jugak, mana tahu anda baca kan. Ya anda. Betul.. Memang anda si pandai. Entri nie akan jadi ringkas untuk anda. Anda tak suka cliche kan. Anda serius. Saya baca tulisan anda. Jauh berbeza dengan tulisan saya. Anda pandai, enrtri anda kadang- kadang memeningkan kepala. Tapi sebab anda berbeza jantina, yang hampir pupus di kala ini, anda ada 4000++ like. Anda jadi feymes. Untungla.


 Saya minta maaf. Bulan puasa dah dekat. Percubaan dah dekat. Saya tak mahu salah dengan anda. Jika anda ada masa selepas solat, anda doa la untuk saya. Moga saya jadi pandai macam anda. Malaikat suka orang yang mendoakan orang lain.

 Saya minta maaf ganggu anda. Serius anda inspirasi saya. Maaf bukan senang nak ucap. Tapi dengan anda saya jadi.... Jadi saya minta maaf lagi. Minta maaf lagi dan lagi. Tak ada langsung nak sakitkan hati atau hampakan anda. Saya tak akan ganggu anda lagi. Ya. Serius. Tapi, saya ingin berterima kasih. Kepandaian anda jadi inspirasi saya nak belajar. Terima kasih.

 Minta maaf, saya dah hampir migrain. Saya perlu tidur. Sata minta maaf. Terima kasih. Semoga anda terus senyum kambing. Saya suka.  Ya ini untuk anda. Nukilan terakhir melibatkan anda. Saya agak pandai tulis nie kat blog. Memang anda tidak akan baca.
Malas Nak Komen Like Jer

Friday, July 29, 2011

Team Kita Best KOTTT!!!

 Assalamualaikum semua.. Amacam? Tengok bila? Pergi stadium ker? Macam aku and orang taman aku memang meriah kot.. Jerit gila- gila..  Maigrain la semua esok.. Aku yang selalu usha Muslim nie dah tak nampak kelibat Muslim dah.. Mana taknya, kalau dulu senang nak cam rambut, sekarang kena perhati betul- betul la kan. Huhuhu.. Hahh, macam aku kata kat tajuk, team kita best kottt sebab...


  •  Mana, mana pemain import kita? Sapa? Ceciter?
  •  Sapa, sapa goalkeeper kita? Khairul Fahmi laa. Boleh ker celen keeper kome? Dok garuk- garuk, sakit- sakit jer kheje..
  •  Sapa, sapa striker kita? Safee Sali kott..  Berbisa tuh.. Dah bola tak pegi kat dia nak buat macam mana?
  • Pertahanan sapa? Aidil kott. Sakit pun turun padang. Ni yang satu tu, tak sakit pun drama baekk punya!
An, an, an? Lagi apa tah.. Tapi memang puas hati kot sebab semua main sampai minit terakhir. Still semangat. Tabik spring la.. Tak per, kalau tak kalah, kita tak tahu mana kekurangan kita kan? So, ok la tu kan. Alla, macam aku pernah kata dulu, kalau bagi bola sebijik kat kita tah, hmmpphh.. Tah ke laut la jawapnya kan? Ok.. Aku nak makan tom yam nie.. Penat sangat menjerit tadi. Bye! Terima kasih!

 p/s: Sapa ada twitter jom la cari saya.. Hahaha.. Baru ingat kot password.. Aenamelynna49. ok.. BYE!
Malas Nak Komen Like Jer

Tuesday, July 26, 2011

Auwmm Harimau Auwmmmm!

  
Assalamualaikum.. Yeahh! Seperti tajuknya, selamat maju jaya aku ucapkan kat pasukan harimau kita.. Moga dapat kalahkan dan kempiskan perut si buncitt tuhh! Huhhh! Dasar kebuncitan!! Khairul Fahmi, Muslim GO GO CHAIYOKKK! Hahaha... Semangat jer sokong Muslim.. Tak gitu cikk Hanna Anjell ? Hehehe..

 Yang dekat- dekat dan free tu pegilah mengauumm dengan harimau- harimau kita yerr... Kami tak free nampaknyerr.. Nak gi tengok Harry Potter pun tak lepas nie nak gi mengauumm, lagilahh.. Biar gegarr kat stadium kita. Dekat Singapore dulu 1000 penonton pun tak sampai, kali nie.. Huhh, mesti penuh punya.. Jeles sungguh dengan orang yang tunjuk tiket masuk dekat fesbuk tuh.. Oiii, aku pun nak pegi jugak tau.. Takperlahh, jerit kat kedai char koey teow punn cukup la kann..

 Dan sekali lagi, aku nak ucapkan, SELAMAT MAJU JAYA kepada skuadd harimau kita.. Jangan bagi pemain import Singapura tuh bolos gol kita lagi.. Sekian, terima kasiH!

biar menang lagi yeahhh! 


 p/s:    Muslim!! Semangat Muslim! HEHE
 p/s/s: Sarah n wanie.. Jangan gaduh- gaduh.. Amirulhadi bukan anda yang punya.. Hahahaha
Malas Nak Komen Like Jer

Template and Blog Tutorial

 Assalamualaikum.. Lama benor dah tak bukak blog nie.. Dah cadang nak bersara tapi tak jadi jer.. Ish.. Nie permintaan Umira Syahira nie.. Tanya pasal template and blog tutorial jer minah tuh.. Nahh klik... Aku dah search untuk ang dah.. Aiyaa... Untuk blogger baru pun boleh aje..

 Blog tutorial yang best:
  1. Wan Hazel 
  2. Hafizzi Aziz 
  3. Lyssa Fazureen 
  4. Tutorial Untuk Blog
  5. Teknik Buat Blog 
Tempate best.. Aku tak buat tapi nampak macam cantik laaa...
  1.  Bie Templates
  2. Blogger Templates Blog
  3. My templatez  
  4. Dotty dot dot  
  5. TCBOTB
Check la yang tu dulu.. Sapa nak tambah ka boleh ja.. Selamat berblog... TQ!

    
Malas Nak Komen Like Jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...