Friday, July 29, 2011

Team Kita Best KOTTT!!!

 Assalamualaikum semua.. Amacam? Tengok bila? Pergi stadium ker? Macam aku and orang taman aku memang meriah kot.. Jerit gila- gila..  Maigrain la semua esok.. Aku yang selalu usha Muslim nie dah tak nampak kelibat Muslim dah.. Mana taknya, kalau dulu senang nak cam rambut, sekarang kena perhati betul- betul la kan. Huhuhu.. Hahh, macam aku kata kat tajuk, team kita best kottt sebab...


  •  Mana, mana pemain import kita? Sapa? Ceciter?
  •  Sapa, sapa goalkeeper kita? Khairul Fahmi laa. Boleh ker celen keeper kome? Dok garuk- garuk, sakit- sakit jer kheje..
  •  Sapa, sapa striker kita? Safee Sali kott..  Berbisa tuh.. Dah bola tak pegi kat dia nak buat macam mana?
  • Pertahanan sapa? Aidil kott. Sakit pun turun padang. Ni yang satu tu, tak sakit pun drama baekk punya!
An, an, an? Lagi apa tah.. Tapi memang puas hati kot sebab semua main sampai minit terakhir. Still semangat. Tabik spring la.. Tak per, kalau tak kalah, kita tak tahu mana kekurangan kita kan? So, ok la tu kan. Alla, macam aku pernah kata dulu, kalau bagi bola sebijik kat kita tah, hmmpphh.. Tah ke laut la jawapnya kan? Ok.. Aku nak makan tom yam nie.. Penat sangat menjerit tadi. Bye! Terima kasih!

 p/s: Sapa ada twitter jom la cari saya.. Hahaha.. Baru ingat kot password.. Aenamelynna49. ok.. BYE!
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...