Saturday, August 20, 2011

Faktor Terbaru Perempuan suka Makan

 Assalamualaikum. Selamat makan. Untuk sahur jap lagi lah. Tapi kalau anda sedang makan sekarang memang hebat lah. Perempuan memang suka makan kan? Tambah lagi waktu tension ker, badmood ker, ehem ker. Memang lah. Tapi revolusi terbaru yang menyebabkan makin ramai perempuan suka makan ialah.. Aku jer ker aku tak tau la kan. Nie hambik, 2 pencetus kemakanan kesukaan yang semakin bertambah.


Razif Hashim. Best In The World. Adus, tengok dia makan memang buat kita pegi cari makanan kat dapur lah.. Bersungguh gila.. Memanglah sedap tapi dia buat benda tu jadi 2 kali sedap. Adui comel lak tuh. Virgo, sama macam aku dan berjuta- juta orang yang lain.. Hehh? Minat lah pulak. Dulu iklan kat 8TV dia yang dok rap. Sekarang dah tak der lah. Ish.. EN Razif! Ish- ish -ish.. Ahh, yang minggu lepas yang dia datang Penang punya time tuh memang semuanya sedap lah.. Gerenti. Sebab aku dah pernah cuba. Mai Penang tak bagitau, law tau leh aku menyebuk kat tempat kejadian.



Sherson Lian. Chef yer. 5 Rencah 5 Rasa. Sempoi jer. Ingat Melayu dah cakap Melayu lancar semacam jer.. Bukan rupanyer.. Mixed. Cina and Mat Saleh. Cari lah kat blog lain dia punya bio.. Berlambak. Main pusing- pusing botol lah, labu lah.. Ish. Chef Wan tak pernah aku tengok buat gitu. Tapi of course, satu benda yang jelas tanpa perlu bersuluh, dia kiut. Ok. Kat TonTon 5 Rencah 5 Rasa duduki tempat ke 4 tau. Ai, tengok resipi ker tengok chef. ISH- ISH- ISH.

5 Rencah 5 Rasa dah habis. Jangan lupa tengok Encik Razif yang kiut dan tak kenal aku kat TV8 dalam Best In The World yer. Terima kasih.


Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...