Friday, August 19, 2011

Patriotik ker Raya- o- tic?

 Assalamualaikum. Selamat makan. Malaysia memang kuat makan kan. Tak tahu lah kalau anda masih menyumbat lagi. Bulan puasa menambahkan lagi berat badan ker? Ish.

 Iklan Nuffnang dan naik. Dah pandai daftar yer. Churp Churp dah? Twitter ramai follower. Facebook ramai fans. Daftar lah. Untung- untung boleh ada duit poket sambil belajar dan berblog kan? Hey kawan, sedara, senior, jom lah  Churp Churp. 

Iklan baju raya, kasut raya makin meriah. Iklan bendera Malaysia tak tengok lagi pun. Kesian atuk- atuk kita dulu. Susah jer perjuangkan Malaysia untuk jadi macam sekarang. Kenapa semangat nie makin pudar. Tak kan aku nak semangat sorang- sorang. Nanti difikir kurang betul gamaknya di bulan puasa ni. Kita dah puasa, so raya jer lah? Merdeka? Kita pun dah merdeka kan. Macam mana?


Baru tadi sahabat saya cakap anda online. Apa lagi tunggu, saya pun teringin lah. Hampas. Busy.. Ni sebelum tuh, kenapa keluar macam ni, account aku di hack kah? Ker memang musim dia. Masuk password pun dah salah. Jahanam,
 
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologise for the inconvenience. Kenapa? Memang tak berjodoh kah? Huh. Terima kasih
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...