Tuesday, September 6, 2011

Lil Wayne ft. Bruno Mars – Mirror Lyrics


[Lil Wayne]
With everything happening today
You dont know whether you’re coming or going
But you think that you’re on your way
Life lined up on the mirror dont blow it
Look at me when Im talkin to you
You looking at me but I’m lookin through you
I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you’re not satisfied
And I dont see nobody else
I see myself I’m looking at the

[Bruno Mars]
Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again

[Lil Wayne]
Oh, I see the truth in your lies
I see nobody by your side
but I’m with you when you re all alone
And you correct me when Im lookin wrong
I see that guilt beneath the shame
I see your soul through your window pain
I see the scars that remain
I see you Wayne, Im lookin at the..

[Bruno Mars]
Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again

[Lil Wayne]
Lookin at me now I can see my past
Damn I look just like my f-ckin dad
Light it up, thats smokin’ mirrors
I even look good in the broken mirror
I see my momma smile thats a blessin
I see the change, I see the message
and no message could been any clearer
So I’m stared with the man in the…

[Bruno Mars]
Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again
uh…
Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You’ve been my only friend
You told me that they can understand the man I am
So why are we here talkin’ to each other again
(so why are we talkin to each other again)
Mirror on the wall.

p/s: We love Bruno Mars. Thanks

Malas Nak Komen Like Jer

Sunday, September 4, 2011

2nd Giveaway By LyssaSecret

 Assalamualakum! Selamat Hari Ahad. Esok semua dah nak masuk kerja kan? Haha. Ni sebenarnya nak join contest Cik Lyssa Secret sempena hari jadi dia. Btw, bithday kita sama Cik Lyssa! Haha, share lah hadiah. Tak gitu? Cik Lyssa~ Happy birthday yer!


Happy Birthday! Nak tag Encik avdnowhere, cik stellaizz, ngan cik eyka-faiqahh. OK? Terima kasih. Cik Lyssa, jom share hadiah, jomm laa.. HHE
Malas Nak Komen Like Jer

Thursday, September 1, 2011

Iklan Raya Tahun Nie Memang....

 Assalamualakum.. Masih dalam mood raya kan? Kuih raya yang tak habis- habis tambah dengan kemurahhatian pak- cik dan mak- cik yang menghulurkan duit raya yang tak habis- habis nie buat aku rasa raya nie patut di rayakan selalu. Mugkin mood merdeka tak semeriah mood raya sebab tak ada sapa yang nak menghulurkan bendera Malaysia kat aku. Sampul duit raya pus semua kale hijau, tak ada yang warna merah, putih, kuning atau biru.

 Of course time raya banyak cerita best kan. Tak kiralah cerita dari zaman Pak Kaduk yang sudah diulang ratusan kali atau cerita baru yang macam Nur Kasih yang kata tak ada tayang kat lain tuh.. Tak tau pun ada. Kan aku dah tido time tu.. Maklumlah, kuih raya dan laksa sudah memenuhi perut.

 Tengok iklan tak? Tak best kan iklan raya tahun nie. Serious! Bosan, sedih sangat tak bertempat dan tak menjadi. Bagi aku la. Mungkin kerana ketiadaan Allahyarham Yasmin Ahmad yang berbakat tuh. Iklan dia aku rasa memang mennyentuh dan menggeletek urat la. Betul tak.. Haishh, perlu banyak lagi bakat macam nie kat Malaysia nie.

 Al- Fatihah.. Semoga Tuhan mencucuri rahmat ke atas beliau. Terima KASIH.
Malas Nak Komen Like Jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...