Thursday, December 1, 2011

Bye Bye Sekolah!

 Assalamualaikum!! Lama tak menge'pos' dan meng'update' sebab amik Sijil Penentu Masadepan ( SPM ). Sekarang ni, setelah 10 tahun di sekolah dan bergelar budak sekolah akhirnya sudah habis dah woii! Haha.. Syok habis.. Macam SPM senang and boleh jawap semua ja kan.. Apapun soalan Addmath and Chemistry memang hampeh, di samping semua yang di spot tak masuk.. Result tak tau la macam mana.. So apa mau buat lepas SPM?

  •  Recycle semua kertas latihan.. Kesian kat pokok.. Kalau recycle boleh buat tisu.
  •  Jual atau sedekah buku- buku tak perlu.. Simpan pun dah tak bukak, baik bagi kat orang.
  •  Ambik lesen la woii! Tunngu lagi.. Macam mana nak melewaq.. Haha..
  •  Cari kerja yang tak berat, tak perlu penat dan bergaji banyak ( ada ka? )
  •  Pegi semua kenduri yang ada.. 
  •  Tengok semua cerita kat wayang..
  •  Waktu paling ideal nak diet..
  •  Blog, FB, Twitter peneman 6 jam sehari..
  •  4 jam tengok Tv.
  •  Bakor baju sekolah,dah tak guna dah kan. Hehe..
Hah, nie dia list antara yang paling tak membantu dan tak berguna tapi boleh dilancarkan oleh lepasan SPM. Sapa nak offer aku kerja boleh ajer.. Hahaha.. Gaji mau ada la kan.. Akhir kata, SELAMAT BERCUTI dan MENNDEKA!! hhe..

p/s: Lepas ni aku aktif bersosial network.. Jom la twit- twit.. Hehe
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...