Saturday, December 3, 2011

Contest menangi Template dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011)

 Assalamualaikum! Pepagi yang segar sempena kelajuan broadband yang boleh ditabik nie apa kata kita vote orang nak? Ni, kali ni contest Wan Hazel. Dapat templete dari dia oo.. Nie template ni pun dia yang buat. Aku suka kerja dia. Comey dan kemas jer. Aku yang banyak songeh suruh dia ubah tuh ubah nie pon dia cool je. Kalau aku la kan, memang buat sendiri la kau. Ni, ikut arahan yang Wan Hazel bagi kat blog dia pastuh vote k! Gambar dia kretip kot. Pi la usha.. Nie kat sini. Wan Hazel punya link blog. Vote- vote! Huhu . Terima kasih!


 
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...