Saturday, December 3, 2011

Harimau Termuda: Nazmi Faiz Mansor

  Kecik- kecik dah feymes! Ceyh.. Nasib baik pro! Ni hah, si Nami ni, tak amik SPM sebab berkhidmat untuk negara.. Baguih punya.. Oleh kerana rammai yang dah minat si Nami ni, nak cita sikit la yang aku sempat korek kat Google. Tapi still., hati setia pada Muslim Ahmadku! Hehe.

 

  • Nama : Muhamad Nazmi Faiz bin Mansor
  • Tarikh Lahir : 16 Ogos 1994
  • Tinggi : 1.67m ( kecik jer dia ni.. )
  • Pasukan : Harimau Muda B
  • Posisi : Tengah ( dia di mana- mana )
Laju jer dia berlari ke sana sini. Tak penat pun muka. Rasanya dia antara yang bakal menyinar satu hari nanti kan.. Tak pa Nami, Malaysia menyokong anda.. Ang ada setahun lagi nak study. Gunakan sebaiknya. Harap pelajaran pun secemerlang sukan! Dan of course, nama budak sekolah menengah, mesti der time bunga- bunga cinta kan. Ni hah. Penyokong utama Nami. Tak tau la betul ker tak aku Google jer.
 
 

Ok? Tak mau gosip banyak- banyak. Nanti kita buat preview kat Harimau lain pulak.. Terima kasih. 

p/s: Malam ni jangan lupa tengok Majalah 3, ada Harimau Malaya!!!!
Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

  1. 1994 ?., huih mude2 daa msokk team HARIMAU MUDA 8)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...