Saturday, December 10, 2011

Kalau Aku Buat Contest... Nak?

 Assalamualaikum! Hah! Nie sekarang nak tukaq template ngan header nie, maklumlah dah bukann budak sekolah. So kena la nampak matured skit kannn? Kalau aku buat contest sapa dapat reka template and header terbaekk dapat hadiah agaknya sapa nak masuk? Hadiahnya?

  •   Novel Pecah- FIXI
  •   Shawl- 3 helai
  •  T-shirt- Cheetah Girls S SIZE

Yang tuh yang pastih, yang pastih akan ditambah lagi.. Nak kuaq shopping, nak p cari hadiah. Ok? Asalkan template tuh cantik dan ada logo Harimau Malaya.. Hadiah aku macam sesuai kat gurls jer.. Ok law boys, aku cari hadiah lain..Hehe.. Trimas..




Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...