Thursday, December 15, 2011

Kenali Spesies Pasangan Korang!

 Bagi korang yang pertama kali keluar dating, memang perlu diselidiki latar belakang pasangan tuh. Bila dah tau spesies pasangan anda tuh, senangla nak manyusun strategi seterusnya.. Enrti ni diambil di majalah.. KIHKIHKIH..

  •  Spesies Waris Jari Hantu ( Boleh dikenali dalam masa yang singkat. Kalau first dating jari jemarinya asyik merayap kat badang korang, sahlah dia spesies Waris Jari Hantu )
  •  Spesies Zombi Kampung Pisang ( Boleh dikenali setelah beberapa kali dating. Kalau setiap kali dating dia asyik kaku macam batang pisang, sengih-sengih kambing ajer, maka sahlah dia spesies Zombi Kampung Pisang )
  •  Spesies Anak Pontianak ( Awek spesies ni cukup mudah dikenali ketika dating. Kalau korang buat lawak sikit pon dia ketawa sampai mengilai panjang maka tak syak lagi beliau adalah spesies anak pontianak. )
  •  Spesies Jangan Pandang Belakang ( Spesies ni boleh dikenalpasti setelah ianya berlaku. Atau dalam erti kata lain, korang tak boleh pandang belakang walau sesaat pon kerana spesies Jangan Pandang Belakang ni hanya menanti saat untuh blah dari idup korang. )
  •  Spesies Chermin (  Spesies ni amat mudah dikenali. Senang cakap pantang nampak cermin mesti nak belek mekap, lipstik, remos dan memacam lagi. Jadi tak susahlah anda pertimbangkan hubungan itu)

  •   Spesis Serigala Jadian ( Spesis yang bakal membaham anda di kala anda leka. Spesis ini juga boleh mencairkan kaum wanita dengan sekali pandang dengan jurus matanya )
p/s: Taylor Lautner ni suami saya yang handsome!! Spesies Taylor Lautner ni memang hampehh la kan.. Huihh mata dia, haihh!
Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...