Monday, December 12, 2011

LELAKI: Antara Realiti dan Movie..



  Cerita banyak menipu kita kan? Wujud ker cinta sekuat Stefan pada Elena dalam Vampire Diaries? Wujudkah penyokong setia macam Edward Cullen pada Isabella Swan? Dan wujudkan seseorang yang amat hengseng, taff dan setia macam Jacob pada Bella? Wujud ker? Kurang kelogikkan di situ. Banyak cerita macam- macam tuh membuatkan kita rasa cinta tuh indah.. Ewahh.. Tapi, ada ker? Aku rasa amat- tidak- mungkin - ada!


 
 Tuh semua filem.. Mana ada happy ending dalam real life. Ada. Mungkin. Kita gharap story kita happy ending lah kan.. Haih, jeles sungguh- sungguh aku dengan si Bella and Elena tuh.. Mungkin pakwe kena vampire dulu baru depa boleh setia and sayang kita kot.. Haihh.. Happa daa..


 Lelaki! Kalau Tuhan dah bagi muka smart tuh hargai lah.. Jangan nak membuaya dengan ramai perempuan! Mana taw satu hari Tuhan tarik muka handsome bergaya anda tuh, hah! Nak cari sapa? Yang betul- betul sayang anda dah anda tinggalkan.. Cukup- cukuplah kaum Adam.. Jangan bagi kaum Hawa yang lemah- lembut ( ? ) ni rasa kecewa dan putus asa nak percaya anda.. Mulut maw jaga.. OK?



p/s: Aku rasa sekarang aku macam nak buat story genre macam nie pulak lahh kat blog.. Sapa layan jiwang hah? HHE. TQ!
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...