Saturday, December 10, 2011

Saya Suka Freebies Ini Kerana

 Assalamualaikum! Usha shoutmix tengok MR Hafizzi Aziz meh ber' blogwalking'. Pastuh nampak dia buat satu freebies. Oleh kerana aku free so join jer lah freebies nie.. Dia suruh..Pilih tak lebih 3 kan.. SO,

  1.  Header Blogger Muslimah
  2. Doodle Maskot Teddy Bear Comel
  3. Harimau Malaya Berwarna
Kenapa saya suka? Saya suka freebies ini kerana...
  1.  Amat comel dan saya tak reti buat, of course.
  2. Kretip dan ambil masa yang lama kalau nak buat sendiri,sebab tak pro, of course..
  3. Banyak kali try nak buat, tapi paint colour terkeluar merata-rata,of course.
  4. Harimau Malaya tu memang garang dan saya peminat setia, of course.
  5. Of course, kalau dapat doodle pun of course, happy of course.
  6. Of, course, itu sahaja, of course, trimas!!

Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...