Monday, December 19, 2011

SONGLAP : KriMent ( kritik + komen ) aku..



 Assalamualaikum! Uihh, musim cuti- cuti cam nie banyak la citer kat panggung kan.. Kita pun sebagai umat yang suka membazir untuk kepentingan diri ( terkena batang hidung sendiri ni ) pi la bayar untuk menonton filem- filem yang bakal ditayangkan di kaca tv 3- 4 tahun lagi.. Ni sekarang yang famous citer MISSION Impossible.. Sampai habos la tiket. Maka, terpaksalah tengok Songlap.

 Rating dia aku bagi 5/11 kot.. Mungkin bukan genre aku.. Full house tapi aku dapat kesan beberapa yang tido, ada yang dok makan and ada yang dok main mesej jer.. Permulaan dan pertengahan dia agak lambat daripada biasa. Pastuh, kalau kita tengok filem banyak lagu- lagu kan.. Ni sikit je.. Tuh yang mengurangkan minat aku tuh.


 Tapi aku rasa watak yang paling berjaya dapat kat Syafie Naswip ker apa tah yang Muksin tuh.. Yer la, asyik orang dok highlight Shahiezy Sam JER, aku nak highlight orang lain lah.. Tapi serius, dia memang hero citer tuh la.. Bagi aku.. Haha.. Kau memang best lah Mukhsin! ( mana tau reader blog nie sepupu dia ker kan )

 Iklan awal tuh ada tunjuk citer Azura. Bagi peminat Shahz Jazle and Neelofa tuh boleh lah cekidauut tahun depan.. Macam gempak.. Tuh jer. Tengkiu!
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...