Wednesday, December 7, 2011

Teknik Menipu Dan Mengampu

 Assalamualaikum. Selamat petang.. Haihh, semenjak dua menjak nie ramai dan yang pro dengan teknik menipu dan mengampu nie.. Tak kan tak pernah jumpa kot.. Cam tak ayat- ayat macam nie.. Ayat sebeginilah yang dikategorikan menipu dan mengampu tahap professional.

  1.  Nice info. I like it.( Bila pi blog tuh, 100% BI dan dari obersis.. Aku tulis BM. Macam mana dia faham? )
  2. Suka pic awk! Cantek! ( Ai, aku letak gambar baldi ngan syampu pun cantik ker? ) 
  3. Ko kan kayo.. ( Bukan aku pinjam duit ang ker semalam? )
Etc, etc lah.. Tapi yang feymes yang macam -macam tuh lah. Atau yang seerti dengannya.. Rasa sedikit sakit hati bila dapat benda- benda hampeh cam nie. JUJUR LAH BABE. Baru best. Nie kumpul dosa berganda- ganda pulak. Aku tau lah tuh ayat copy- paste untuk semua orang.. Haihh, kretip lah sikit.. OK, TQ!


Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...