Monday, December 19, 2011

Untunglahh Cantikk!


 Assalamualaikum.. Hmm, haihh, mengeluh jer kerja hari nie.. Time tengok TayTay tak der pon cam ni.. Hehe.. Nak masuk jugak tuh.. Ok sapa kat sini cantik, cun, gojes? Semua orang cantik, cun, gojes ok.. Tapi maksud aku kat sini betul- betul cantik, gojes macam Selena Gomez ker, Taylor Swift ker.. Aku rasa as a girl dalam baya- baya aku atau teenagers nie mestih pernah jeles ngan kengkawan korang yang cun dan selalu jadi top student lah ,betul tak? Jangan bohong derrr, mesti pernah!

  Isu cun- melecun ni selalunya timbul dan menjadi ISU apabila orang yang diminati minat kat budak cun lain atau dia pakai baju sebijik macam korang tapi orang lain macam tak perasan kewujudan korang. Orang puji dia jerr.. Cantik baju lah, sesuai ngan U lahh atau setakat tulis OUT~ kat FB tapi dapat 70 ratus like.. Memang time tuh korang terasa kekuranganlah betul tak..

  Tak pun yang si cun gojes ni selamber itik jer cakap korang comot lah, gemuk lah atau memalukan dalam FB ker.. Mesti lagi bengang + menyampah + rendah diri betul tak? Dah tuh dia boleh jer tergeds- geds dengan orang yang korang minat ker.. Tak pun ada jer geng- geng bermulut sampah yang menghina korang depan- depan kan.. Lagi lah! Haihh..

  Apa sangat lah pasal cun- cun ni kan? Cuba tengok muka dia 30 tahun lagi. Masih cun ker? Saat kolagen berkurang tuh, cun lagi kedut- kedut? Dalam kubur nanti ada orang kisah lagi cun- cun? Takdernyer.. Dan bagi yang terover sangat isu cun gojes nie.. Sedarlah.. Tuh satu buli tau tak? Haihh, bagi yang bermulut longkang dok mengejek orang tuh sedar lah, nanti Tuhan tarik balik, susah.. Hmm, terpanjang pulakk.. Ok tengkiu sapa yang baca..

p/s: Taylor Swift dan Selena Gomez jadi pilihan topik cun kerana mereka memang cun dan mereka juga pernah menjadi aweks TayTAY ok? Hmm.. Sesuai Taylor Swift lagi kot kan? Hehe..

I LIKE! tp sayang.. hmm..


Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...