Friday, February 10, 2012

PENGUMUMAN PENULIS SEKALIAN,

 Assalamualaikum. Aceceh sekali lagi tajuk di CAPS LOCK kan untuk menunjukkan kegempakkan.. Blogger dah jadi tempah tumpah curahan hati penulis tak berbayar yang mempunyai kotak fikiran yang kadang- kala lebih hebat dari penulis berbayar. ( aku ni kalau SPM sains hancus memang beralih kat bidang sastera la nampaknya ) . Kat sini aku pikir- pikir sapa yang mempunyai minat menulis macam aku jommmm, buat team jom.. Buat novel.. Aku minat, tapi bila bab novel nie jadi malas sebab berjela- jela.. So kena ada team lah.. Untung laku belakang kira janji ada orang baca, berkualiti dan benda tuh orang boleh kilik ke mana- mana dengan bangga as a favorite novel.

Aku pro tak la pro sangat tapi kena ada team lahh, novel kan.. Aku Virgorian acehh, promote lagi.. So aku tak suka berjela- jela, berrenda- renda.. Tak keh gempak kalau orang baca tulisan kita.. Lagi gempak kalau orang suka.. Lagi gempak kalau orang beli.. Aku kena set priorities nie. Ada yang nak tak? Jom la.. Semangat harimau membara dah ni..  Nak Nak???


Go ,Go Harimau!! Terima kasih.. Eh, Go Go Muslim Ahmad.. Hoo YEAH..
Malas Nak Komen Like Jer

Virgos Fun Facts..


   Proudly Virgos, some cool fact that I kindly agreed.. Hahaha


  • Virgos are different kind of emotional.
  • Virgos loves to make others happy.
  • Virgos never fails to make you laugh or put smile in your face.
  • Virgos very concerned about their appearance ,always checking themselves to look 'perfect' enough
  • Virgos is shy when they first meet you, but then quite a chatter box when we get comfortable.
  • Virgos is uncomfortable around everyone else's mess unless their own.. kihkihkih
  • Virgos are loyal.
  • A Virgos Pride is important for them.. Thaey don't want to do something and do not succeed.
  • Virgos loves giving criticism. They are natural born critics. On the flipside, the don't like to be remind of their own mistake..
  • If Virgos think you are mad fo a dumb reasons, they will let you still mad.
Cheers.
Malas Nak Komen Like Jer

U, Leave Some Space For Me!

   Tajuk cam haper lagi kan.. Nie citer pasal U lah.. Universiti tuh, bukan aper pon.. Ok, kalau nak amik Komputer Forensik kena amik course apa? Sama ker dengan Sains dan Teknologi? Ker Sains Komputer? Ker Teknologi Keselamatan? Sapa amik UPNM? Ada tak? Kalau ada sila tanda kaki di sini . At Least ada jugak yang kenal.. Acehh, macam konpem result bagus jer kan.. Tak pa confident.. ( dalam hati, perghh.. )

 And satu lagi kengkawan, sapa taw tarikh sebenar Jom Masuk U kat Penang? Ada dua link satu kata 4-5 Feb, ada 1 lagi kata 17-18 Feb.. Dan ada yang kata 30-31 Jan.. So maksudnya 3 lah.. Haihh dah nampak sirna kegelapan dah untuk Math tuhh.. Haihh.. Sapa tau tolong tinggal komen yerr.. And sapa masuk UPNM? maksudnyer yang buat UPNM AS A 1ST CHOICE.. Tolong tinggal tapak kaki yerr.. Sekiam. terima kaseses..
Malas Nak Komen Like Jer

Minat Eminem??

 Assalamualaikum.. Selamat hari ke 41 tahun 2012.. Nie tajuk dan cerita dikreditkan kepada Miss M ni.. Kat sini . Tengok tajuk dia terus buat aku berminat.. Dari tadi dok kering idea... Aku pun peminat tegar Eminem jugak.. Kenapa.?

  • Kita boleh tau dia memang minat dengan muzik dia.. Emosi dia memang real.. Kalau dengar rappers lain macam Lil Wayne depa boleh diketegorikan kosong jerr.. Blank.. 
  • Tahap kesukaran English dia memang tinggi.. Hahaha. Dalam exam seriously aku memang guna lirik dia.. Carut- carut tuh tak laa.. 
  • Woi!! Kat mana lagi nak rebel kan? Tak kan nak baling -baling laptop ker aper ker.. Baik pekena Space Bound sebijik.. Layan.. Budak baik lagi teruk rebel tau tak??
  • Sangat merangkumi kehidupan.. Dah la ensem, layann lah kan..
  •  Suara dia lunak- lunak peanut butter gituh.. Sedap lah wei.. Dengar sekali pun boleh tau tuh memang dia.

Tapi ada jugak klip video dia aku tak berkenan. Superman lah yang tiru Shaggy Dog tuh lah.. Tapi apa pun memang layan lah..King of The King ,Eminem. Trimas
Malas Nak Komen Like Jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...