Friday, February 10, 2012

Minat Eminem??

 Assalamualaikum.. Selamat hari ke 41 tahun 2012.. Nie tajuk dan cerita dikreditkan kepada Miss M ni.. Kat sini . Tengok tajuk dia terus buat aku berminat.. Dari tadi dok kering idea... Aku pun peminat tegar Eminem jugak.. Kenapa.?

  • Kita boleh tau dia memang minat dengan muzik dia.. Emosi dia memang real.. Kalau dengar rappers lain macam Lil Wayne depa boleh diketegorikan kosong jerr.. Blank.. 
  • Tahap kesukaran English dia memang tinggi.. Hahaha. Dalam exam seriously aku memang guna lirik dia.. Carut- carut tuh tak laa.. 
  • Woi!! Kat mana lagi nak rebel kan? Tak kan nak baling -baling laptop ker aper ker.. Baik pekena Space Bound sebijik.. Layan.. Budak baik lagi teruk rebel tau tak??
  • Sangat merangkumi kehidupan.. Dah la ensem, layann lah kan..
  •  Suara dia lunak- lunak peanut butter gituh.. Sedap lah wei.. Dengar sekali pun boleh tau tuh memang dia.

Tapi ada jugak klip video dia aku tak berkenan. Superman lah yang tiru Shaggy Dog tuh lah.. Tapi apa pun memang layan lah..King of The King ,Eminem. Trimas
Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

  1. hahaha~
    betul2...
    budak baik lagi teruk rebel dia..
    tapi..setakat layan lagu jelah kan.kankan..
    and a'ah dia hensem..hahaha
    teehee~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...