Thursday, March 8, 2012

One Direction , LAYANN!



 Assalamualaikum,hah!! Ni hah! Kegilaan baru aweks- aweks.. Semua dah kena demam fangirling kumpulan ni. Mereka ( apahal baku sangat nie? ) nie kelahiran rancangan realiti The X- FACTOR UK. Kat TV Malaysia tak tunjuk. Yang depa tunjuk tahun lepas tuh US. Kumpulan nie terdiri daripada Niall Horan , Zayn Malik , Liam Payne, Harry Styles anda Louis Tomlinson.

 Ahli yang aku minat of courselah Larry Stylinson kan.. Haaa, jangan tiru maa.. Itu aku dah chopp! Hahaha.. Bagi aku suara depa semua nie tak der la best sangat tapi berbekalkan muka handsome mak abah bagi campur dengan lesung pipit tuh la yang buat depa ni meletup- letup. First single saja pun dah menang banyak anugerah kot.

  Satu lagi kalau suara depa solo betul- betul sadapp cam na boleh terkeluar kan? Memula depa semua solo untuk boys group. Tapi tak berjaya lepas, Nicole cadangkan depa satu group then barulah semua dapat perhatian dan akhirnya dapat no 3.. Tapi kalau suruh solo sensorang tuh tak boleh maju sangat kott..

 And kalau minat lah ONE DIRECTION ni, aka Directioners lah kan, nak usha banyak gambar group nie boleh lah ke Tumblr Directioners ni.. Untuk Belibers pun ada.. Ok? Tata, nak pergi tengok laki aku kat TV ( The Buried Life ) Hahaha.. Terima kasaih!
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...