Saturday, September 22, 2012

New Look Yang Gampang!

 Assalamualaikum. Jawab dulu baru proceed baca. Ok gampang tak new look. Penat deh, dulu waktu tukar temporary waktu boleh choose laju jer aku ignore. Sekarang? Dah tak boleh ignore- ignore. Gampang!! Adui, dah la sebesar A4 paper lagi post ni, segan jer orang lalu sebelah pun boleh baca. Tetepi, ada kelebihan jugak :


  • Korang boleh tengok dengan detail, berapa orang baca setiap satu post korang dengan lebih senang.
  • Nampak lebih kotemporari gitu. Classy habis.
  • Boleh schedule kan yer. Ala- ala Tumblr gitu.
  • Nampak lebih terang tang- tang blog post orang lain.
Dah itu jer lah kot. Aku nak pi explore habis- habis dulu. Bak kata Lisa, kena bersabar.
Malas Nak Komen Like Jer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...