Saturday, December 1, 2012

My Harries Twins

              


  Assalamualaikum! Hah, dah berapa lama dah woi tak melepak kat sini. Biasalah, gabenor Narnia la katakan. Memang busy. Sapa tak tengok Youtube sekarang ni? Semua tengok kan? Macam Malaysia ada Mat Lutfi and my gojes Anwar Hadi, nie nak tambak satu lagi channel untuk korang subscibe. Tapi bukan Malaysia la, tapi kiut laa.. Hahaha. Nie sila search JACKSGAP yer.. Sila tengok ni..

Hah,kan dah kata kiut.

   Finn Harries si abang and Jack nie adik. Kalau korang nak kenal yang mana Finn senang jer. Dia lebih suka tenumg kamera dan buat muka se seksi- seksinya.. Yang si Jack pulak, owner channel nie, memang cakap banyak. Sangat banyak dan dia slightly lebih lawak dari abang dia la. Tapi still, aku minat Finn. Actually ramai minat Finn.. Hmmm, nampaknya dia boleh bukak channel sendirik dan tak perlu cakap apa -apa. Cuma tenung kamera, dan senyumm...

  Dan disebabkan mereka kiut, dan kembar dan lucu, subscriber mereka melebihi subscriber Rebecca Black!! Its Friday, Friday.. Hahaha... Dan yeah nie serba sedikit gamba mereka..


                                            

  Jack jugak sudah dapat blue verified kat Twitter.. Woo HOOO. Maybe sebab semua followers dia mengganas kat mention dan yeah, aku pun tak tau actually. Itu saja, sekian terima kasih dan sapa yang tak subscribe silalah, JACKSGAP





Jack Harries, aka adik yang comel.

Finn Harries, aka abang yang seksi
           TENGKIU! Selamat Hari Sabtu. 


Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

  1. Saye pown suke die orang tlong add saye kat fb..
    Aina Zalikha Zulhaime.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...