Tuesday, December 23, 2014

Charyl Chappuis~ Klise post~





  Assalamualaikum.

Lama benar tak menepek kat sini. Rindu nak menulis lama dah. Tapi tak dak ilham tambah busy student degree la katakan, kelas 9 jam straight sehari. Lepas kelas lembik malas nak pikir apa-apa tidur je mampu. Hahaha.. Okeh STRAIGHT TO THE POINT...

  Tengokkah anda bola final hari tuh? Yang kiota kalah sentap tuh. Kalah- kalah pun okeh la.. Semangat pemain kita nak menang tuh memang boleh nampak lah kan. Ultras pun still nyanyi-nyanyi.. so, kira macam duka dalam suka something lah kot.

 Jap sebelum straight to the point hahaha, penalti Safiq Rahim memang cun. Cakap pasal penalti, Thailand pun ada dapat penalti.. Memula macam YASSS tak masuk then hamikk kau Charyl Chappuis dengan skillnya masukkan jugak satu dah rakyat Malaysia yang menonton time tuh pun macammm


Tapi apakan daya.. Takpe.. Hmm, straight to the point kali ke 3,hahahaha. Aku xnak bagi info lah kot korang boleh Google.. Kita tengok gambar je.. Cuci mata.. hahhaaha

 
Mata and kening macam GD sikit.
Nampak tak apa yang aku cuba maksudkan?
Garangnye bang..
Ni jugak hah..
Dah last..

Hahahah oklah.. Babai. Selamanya Harimau Malaya. Tapi CC still hensem. Dan selamanya VIP.

Sebelum tuh aku menjemput orang yang membaca post ini menglike page ini https://www.facebook.com/pages/PEC-product/820746991317052 ini bukan apa projek college mana yang tak der aktiviti menglike page tak tahulah.. Tolong ye terima kasih..



Malas Nak Komen Like Jer

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...